Nově zrekonstruovaný Trumf Pilsner Pub, kde ochutnáte to nejlepší tankové pivo Pilsner Urquell.
Našim hostům nabízíme služby na úrovni originálních restaurací Plzeňských pivovarů, jak svým nově zrekonstruovaným prostředím interiéru, tak celkovou nabídkou gastronomických služeb.
Pub nabízí velký výběr pizz, které doplňují speciality k pivu a speciality na grilu. Otevřeno je denně, kapacita pubu je 150 míst a další místa jsou v letních měsících k dispozici na zahrádce.
Součástí pubu je i čtyřdráhový bowling s novými dráhami a možností UV osvětlení drah.
Přejeme si, aby …
každý host, který k nám přijde, prožil nevšední zážitek z vynikajícího plzeňského piva, z jídla, které vždy připravujeme z čerstvých surovin a nového moderního interiéru pubu.
Výborná atmosféra, poctivá kuchyně a perfektně ošetřeným a správně načepovaným pivem, to vše jsou důvody, kvůli kterým stojí za to nás navštívit!
DEJTE SI ČEPOVANÉ PIVO Z TANKU – nejčerstvější pivo přímo z pivovaru
Pilsner Urquell ležák, zažijte originalitu chuti českého národního bohatství
Velkopopovický Kozel 11, poznejte vypilovanou plnější chuť tří druhů sladu spojenou s jemnou hořkostí chmele
Excelent, vychutnejte si svěží jedenáctku okořeněnou extra porcí chmele
U nás si můžete vychutnat pivo Pilsner Urquell několika způsoby
hladinka ZLATÁ KLASIKA
Hladinka je nejčastější způsob čepování piva. Jeho základem je čepování na jeden zátah tak, aby se na konci vytvořila mokrá krémovitá pěna, která nebude přesahovat okraj sklenice.
Mlíko PRO MILOVNÍKY JEMNÉ CHUTI
Jako mlíko označujeme půlitr husté, krémové pěny. Jde o způsob čepování piva, který je oblíbený hlavně u žen. Mlíko je totiž oproti hladince nebo šnytu nasládlejší.
Šnyt PIVO NA OCHUTNÁVKU NEBO NA ROZLOUČENOU
Šnyt je menší míra piva s větším podílem krémovité pěny. Právě silná vrstva pěny dodává pivu jemnější říz a uchovává jej delší dobu čerstvé. Proto je šnyt vhodný jako koštovací pivo pro výčepní nebo také ideální volbou pro ty, kteří už nemají chuť nebo čas na velké pivo.